''Eesti otsib superstaari'' kaheksanda hooaja esimesed finalistid on selgunud! 

uudised.ee

Täna jõudis TV3 otse-eetrisse „Eesti otsib superstaari“ kaheksanda hooaja esimene stuudiovoor, mille kümne võistleja seast hääletasid vaatajad otse finaali kolm lemmikut: Andreas Palli, Diana Maria Toominga ja  Märten Männiste.

Kõik kohtunikud olid noortele superstaariks pürgijatele südamest tänulikud suurepäraste esituste eest. Leiti, et need puudutasid emotsionaalselt, olid muljetavaldavad ning kõigis osalejates leidus midagi erilist.

Märten Männiste sai head vastukaja ja kohtunikel jagus talle ainult kiidusõnu. Raua sõnul laulab noormees lausa murettekitavalt hästi. Samuti toob ta mitmeid kordi esile seda, et ta tunneks Märteni hääle ära ka raadiost. Andreas Palli vedas kohtunike hinnangul närv veidi alt, kuid sai samuti üldpildis oma esitusega kenasti hakkama. Diana võlus oma rokihääle ja tehnikaga kõik. Raud ei jõua ära oodata, millal ta esitab mõne vinge pala finaalis.

Enne vaatajahääletuse tulemuste avalikustamist paluti kohtunikel valida oma lemmikud. Mihkel Raua südant puudutasid Mirjam, Märten ja Diana Maria; Birgitile avaldasid muljet Kauro, Elis ja Diana Maria ning Koidu lemmikud olid Märten, Diana Maria ja Andreas.

Juba nädala pärast on eetris superstaarisaate teine stuudiovoor, kus esinevad Alika Milova, Anna-Maria Bagger, Ariana Arutjunjan, Merili Käsper, Natalja Zaugarova, Tiina Adamson, Wanda-Helene Ollep, Ingmar Erik Kiviloo, Kaur Erik Pääsuke ja Marten Põldmets. Ka sealt valivad televaatajad otse finaali kolm lemmikut.

Palju õnne kõikidele finalistidele!

Kommentaarid puuduvad