Koit Toome finaali saanud Märtenile: geniaalne ja kihvt lauluvalik

uudised.ee

Eile õhtul jõudis TV3 otse-eetrisse „Eesti otsib superstaari“ kaheksanda hooaja esimene stuudiovoor, kus kümne võistleja seast hääletasid vaatajad otse finaali kolm lemmikut: Andreas Palli, Diana-Maria Toominga ja Märten Männiste.

''See on üks minu lemmik vanu Eesti lugusid, minu meelest geniaalne ja väga kihvt loo valik. Sul on selline huvitav tämber, selline siidine ja natuke kahisev ning pehme tämber. Samas on üleval kõik noodid olemas. Sa kohati laulad natuke sirgelt, aga see ei ole mingi küsimus. Su hääl on väga ilus,'' ütles Koit Toome Märtenile tagasisides.

Raud on Koiduga nõus ja ütles, et saade on alanud murettekitavalt hästi. ''Su hääl on täpselt selline, mille tunneb kohe raadiost ära. See on väga suur väärtus,'' ütles Raud. Birgit ütles, et tema ei näinud enam laval väikest Märtenit, vaid see oli asendunud mehelikku ja kauni esitusega.

Vaata Märten Männiste esitust uuesti siit:

Kommentaarid puuduvad