Mihkel Raud avaldas, kelle arvamus talle eriti korda läheb: ta on minust 20 aastat noorem, aga umbes 30 aastat targem

uudised.ee

Star FM-i hommikuprogrammis käis külas Mihkel Raud, kes rääkis otse-eetris ealistest iseärasustest, uue muusika tegemisest ja superstaarisaate osalistest. Ühtlasi avaldas ta, kuidas valimisstuudios suudab ta nii rahulikuks jääda. Üllatava faktina toob ta välja isiku, kelle arvamus talle muusika osas kõige rohkem korda läheb. 

Saates tuli teemaks, et mis kellaajal on keegi kõige produktiivsem ja tegusam. Mihkel Raua sõnul sõltub see suuresti ikka inimesest. ''Pean tunnistama, et minu aju toimib hommikuti kõige paremini. Alates kella 7-st hommikul kuni lõunasöögini ja sealt edasi hakkab nagu ära vajuma,'' rääkis Raud.

Eile õhtul toimus 8. hooaja staarisaate esimene stuudiovoor. ''See valik, mille rahvas tegi, tundus igati loogiline valik. Ma ei olnud väga üllatunud, aga ma olin mõne esineja osas üllatunud. Mõni laulis paremini ja mõni valmistas üllatuse, mis nii positiivne ei olnud. Jah, mõned asjad on ootuspärasemad kui teised,'' märkis Raud.

Samuti uurisid saatejuhid Diana-Maria Toominga võimsa hääle ja artistlikkuse kohta. ''Ta on väga erinev nendest rokklauljatest, kes on saates varem käinud. Mulle tundub, et ta kuidagi elab seda rock'n'rolli rohkem läbi. Kuid väga oluline on see, et rock'n'roll ei saa sündida A capella, klaveri või akustilise kitarri saatel. Ma ootan suure põnevusega, mida ta finaalsaadetes teeb.''

Mihkel Raud rääkis oma uuest loost ja bändist. Tuleb välja, et tema bändikaaslane Eric Kammiste on see, kelle arvamust ta kõige rohkem kuulab. ''Ta on minust 20 aastat noorem, aga umbes 30 aastat targem. Temaga ma uusi ideid põrgatan ja mõtlen. See uus laul on ka tema produtseeritud. Mulle meeldib temaga muusikast rääkida,'' toob Raud hommikuprogrammis välja.

Kuula täispikka saadet Star FM-i hommikuprogrammist.

Kuula Mihkel Raua uut lugu siit:

Kommentaarid puuduvad