Rannamaja-Tanel: armastusse esimesest silmapilgust ma pigem ei usu

uudised.ee

Sellel nädalal jõudis TV3 vaatajateni ”Poissmeeste pidu”, kus neli noormeest otsivad just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega suhet luua. Hetkel saab kõiki osasid vaadata veebikeskkonnas GO3. Rääkisime lähemalt Rannamajast ja Tik Tok-ist tuntud Taneliga, kellel on kogemus tõsielusaadetes osalemisega päris suur. Ühtlasi uurisime temalt, kas ta usub üldse, et saatest on võimalik leida endale unistuste kaaslane.

Pärast saate ilmumist Tanel hirmu ei tunne, sest ta on tegelikkuses ühe korra sellise kogemuse läbi elanud. ‘’Midagi hullu ei ole ja elu läheb edasi. Mul on filmimisest toredad mälestused ja tegelikult oli väga tore. Kui ma pärast vaatasin, kuidas see kokku oli pandud, siis oli veidi jama, sest see on ausalt öeldes teisiti kokku monteeritud,” räägib noormees, kelle sõnul saates ikka moonutatakse tegelikkust.

Samuti tekkis tal saate esimeses osas neiu Carolega justkui midagi, kuid noored mõistsid kiirelt, et pole teineteise jaoks loodud. ”Me saimegi aru, et tegelikult me inimestena ei sobi kokku. Samuti sa ei saa ühe päevaga teada, milline inimene tegelikult on,” arutleb Tanel.

Noormees jääb mõtlema selle peale, kas armastust on üldse võimalik leida telesaatest. ”Tegelikult eluarmastuse võib leida igalt poolt, aga kui sa näed esimest korda inimest ja ta justkui tekitab sinus mingisuguseid tundeid, siis võib juhtuda ka see, et kui sa oled rohkem temaga koos, siis üks hetk taipad, et ta ei ole täpselt sinu jaoks. Aga armastusse esimesest silmapilgust ma pigem ei usu,” nendib Tanel.

Kommentaarid puuduvad