Raud finaali jõudnud Andreasele: 60 protsenti oli midagi, mis läks justkui lappama

Eile õhtul jõudis TV3 otse-eetrisse „Eesti otsib superstaari“ kaheksanda hooaja esimene stuudiovoor, kus kümne võistleja seast hääletasid vaatajad otse finaali kolm lemmikut: Andreas Palli, Diana-Maria Toominga ja Märten Männiste.

Koit Toome sõnul oli Andreasel stuudiovooruks valitud väga hea laul. ''Esimesed 90 protsenti laulust oli täiesti perfektne ja super. See on väga hea tulemus, ma ei ole päris selles, kuidas sa selle loo lõpetasid, väga kindel. Kuid kokkuvõttes oli ilusti lauldud ja sul on hea tämber,'' sõnas Koit Toome, kelle sõnul oli tegu absoluutselt tugeva numbriga.
 
Raua sõnul oli 60 protsenti oli midagi, mis läks justkui lappama. ''Mitte laulutehniliselt, vaid intensiivsuselt. Minu jaoks jäi natuke igavaks,'' sõnas Raud. 

Vaata Andrease esitust uuesti siit:

Kommentaarid puuduvad