Vaata uuesti: 7 superstaari finaalist väljajäänud lauljat, kes peavad end tõestama lohutusvoorus

uudised.ee

Eile oli TV3 otse-eetris „Eesti otsib superstaari“ kaheksanda hooaja esimene stuudiovoor, mille kümne võistleja seast hääletasid vaatajad otse finaali kolm lemmikut: Andreas Palli, Diana Maria Toominga ja Märten Männiste. Paraku tähendas see ülejäänud seitsmele staarihakatisele, et osaleda tuleb ülejärgmisel nädalal toimuvas lohutusvoorus. 

Kõik kohtunikud olid noortele superstaariks pürgijatele südamest tänulikud suurepäraste esituste eest. Leiti, et need puudutasid emotsionaalselt, olid muljetavaldavad ning kõigis osalejates leidus midagi erilist. Toome teieni kõigi finaalist esialgu väljajäänud osalejate esitused.

Elis Roost - "Homme"

Katerina Agafonova - "Zombie"

Maribel Vääna - "Nothing Breaks Like a Heart"

Mirjam Aru - "Killing Me Softly With His Song"

Andres Estna - "Lose Somebody"

Kauro Tafitšuk - "Grace"

Tanel Vaikjärv - "Kodu"

Enne vaatajahääletuse tulemuste avalikustamist paluti kohtunikel valida oma lemmikud. Mihkel Raua südant puudutasid Mirjam, Märten ja Diana Maria; Birgitile avaldasid muljet Kauro, Elis ja Diana Maria ning Koidu lemmikud olid Märten, Diana Maria ja Andreas.

Juba nädala pärast on eetris superstaarisaate teine stuudiovoor, kus esinevad Alika Milova, Anna-Maria Bagger, Ariana Arutjunjan, Merili Käsper, Natalja Zaugarova, Tiina Adamson, Wanda-Helene Ollep, Ingmar Erik Kiviloo, Kaur Erik Pääsuke ja Marten Põldmets. Ka sealt valivad televaatajad otse finaali kolm lemmikut.

„Eesti otsib superstaari“ teine stuudiovoor jõuab TV3 otse-eetrisse juba järgmisel pühapäeval, 10.oktoobril kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad