Vaata uuesti! Kohtunikud Diana-Maria Toomingale: sellist rokilauljat meil Eestis ei ole

uudised.ee

Eile õhtul jõudis TV3 otse-eetrisse „Eesti otsib superstaari“ kaheksanda hooaja esimene stuudiovoor, kus kümne võistleja seast hääletasid vaatajad otse finaali kolm lemmikut: Andreas Palli, Diana-Maria Toomingas ja Märten Männiste.

Kõik kohtunikud olid noortele superstaariks pürgijatele südamest tänulikud suurepäraste esituste eest. Leiti, et need puudutasid emotsionaalselt, olid muljetavaldavad ning kõigis osalejates leidus midagi erilist. ''Kui sa ära laulad, siis pärast sinu esinemist tõuseb mu pulss 15 biiti kiiremaks. Mitte ükski teine laulja ei mõju mulle niimoodi. Sa oled nii erinev kõikidest teistest ja sellist rokilauljat meil Eestis ei ole,'' ütles Koit Toome pärast Diana esinemist. Mihkel Raud ei jaksa ära oodata, kuidas Diana finaalsaadetes koos rokkbändiga vajutab. 

Vaata Diana-Maria Toominga erilist esitust siit:

Kommentaarid puuduvad