Ada Nelke: kui sotsiaalmeedia ära kaoks, oskaksid inimesed ehk hinnata ja väärtustada olulisemaid asju  

uudised.ee

Esmaspäeva õhtul tabas Facebooki suhtlusvõrgustiku teenuseid ulatuslik katkestus, mis mõjutas kümneid miljoneid kasutajaid. Katkestus kestis umbes viis tundi ja oli kõige pikem ettevõtte kogu tegutsemisaja jooksul. Uurisime mõjuisikult ja tõsielusaatest tuntud Ada-Marie Nelkelt, kas üldse ja kuidas kogu olukord teda mõjutas.

Adal on muljetavaldavalt suur jälgijaskond, täpsemalt ligi 28 000. Tema suhtus kogu asja rahulikult. ”Ma panin alles õhtul tähele, sest ma tegelesin muude asjadega ja päeva jooksul nii palju sellele tähelepanu ei pööranud,” ütleb Ada üllatusena. Ta tarbib sotsiaalmeediat kaheksa tundi päevas ja seda peamiselt just oma töö tõttu. ”Kui see mu töö ei oleks, siis ma ei tea, kas ma seal ausalt öeldes nii palju aega veedaks,” ütles ta.

Nagu öeldakse, siis maailmas ei ole mitte midagi kindlat. Eilne juhtum näitas ka seda, et üle öö võiksid potentsiaalselt ära kaduda kõikide inimeste kontod. Ada jääb mõtisklema selle üle, et võib olla see olekski parem. ”See on loogiline, et sellised asjad juhtuvad, sest tegu on elektroonikaga. Kui sotsiaalmeedia ära kaoks, olekski võib olla parem, sest oleks vähem kiusamist ja inimesed oskaksid hinnata ja väärtustada teisi asju,” toob ta olulise aspekti välja.

Naljatades lisab ta, et tal oleks suht savi, kui päeva pealt kaoksid kõik kontod. ”Siis tulevad uued. Minu jaoks ei ole sotsiaalmeedia nii suur probleem. Kunagi tekkis olukord, kui ma ei soovinud Seidile sotsiaalmeedias palju õnne ja kirjutati teemal, et tüdrukud on omavahel tülli läinud. Seega jah, mul on suuremaid probleeme, kui see, et kas sotsiaalmeedia parasjagu töötab või mitte,” sõnab Ada.

Ada-Marie Nelke sotsiaalmeediakonto leiad siit:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADA•NELKE (@ada_nelke)

Kommentaarid puuduvad