Lenna Kuurmaa räägib esmakordselt Vanilla Ninjaga seotud skandaalist, mis lõppes kohtuasjaga

Armastatud tüdrukutebänd Vanilla Ninja annab sel reedel pärast 15 aastat välja uue albumi. Enne kauaoodatud päeva vestlesid bändi liikmed Vikerraadio eetris Sten Teppaniga ning jutuks tuli taas skandaal, mille tagajärjel bänd aastaid tagasi pildilt kadus, vahendab Elu24.

Taasühinenud Vanilla Ninja koosseisus on Piret JärvisLenna Kuurmaa, Portugalis elav Katrin Siska ning end Šveitsis sisse seadnud Triinu Kivilaan.

Vikerraadios vanu aegu meenutades tuli Kuurmaa ja Siskaga vesteldes jutuks ka skandaal, mis päädis kohtuasjaga ning mille tõttu Vanilla Ninja 2000ndate teises pooles vaikselt pildilt kadus.

Nimelt lõppes 2005. aasta lõpuks Vanilla Ninja koostöö muusikaprodutsendi David Brandesega, mehega, kes tüdrukutebändile hoo sisse andis. «Me läksime vahetult enne Kiievit Davidist lahku,» selgitas Siska. Vanilla Ninja esindas 2005. aastal Kiievis toimunud Eurovisiooni lauluvõistlusel Šveitsit looga «Cool Vibes», mille autor on Brandes.

Loe refereeritud artiklit lähemalt siit.

Kommentaarid puuduvad