Uudis täiendatud! “Poissmeeste peo” osalejate vahel käärib tõsine tüli

uudised.ee

“Poissmeeste pidu” on jõudnud TV3 tele-eetris olla vaid ühe episoodi, aga juba on osalejate vahel tunda korralikku hõõrumist. Nimelt jagas saates osalenud Carole oma Instagram story’s kuvatõmmist ühest vestlusest, kus teine osaleja Kevin siunab üht tuntud sisuloojat Ada-Marie Nelket.

“Tänan ADA MUTT et reklaamid mu pidu millest palju mulle raha kätte jääb loll 3 täheline ADA” kirjutab Kevin, kelle hüüdnimi paistab grupivestluses olevat Poissmees Gabriel.

Carole oli samuti osa sellest grupist, ent teda häiris antud sõnum sügavalt ja ta otsustas Kevini avalikult oma Instagramis häbiposti panna. “Kevin peaks tõsiselt iseendaga tegelema kuna 15 minutit kuulsust on talle pähe hakkanud mind eemaltati gruppist ja ta ütles mulle kõnes, et tema sõna maksab seal ja keegi tagadi ei lisa,” kirjutas Carole, mis oli juhtunud.

Neiu enam grupis liige pole, ent see teda ei morjenda ka. “LOL TEIESUGUSTEGA EI TAHAGI OLLA SEAL GRUPPIS PAHA HAKKAB KUI RÕVE SUHTUMINE TEIL ON,” on Carole oma saatekaaslastes pettunud.


Foto: kuvatõmmis Carole Instagram story’st

Kevin võttis ühendust ka meie toimetusega ja andis omapoolse kommentaari. “Ma panin natuke vihahoos selle kommentaari. Carole on takjas! Ükskõik, ta on mu kannul ja üritab midagi koguaeg rebida. Terve meie seltskond vihkab teda ja ta üritab pugeda koguaeg. Ta saadab meie screene koguaeg edasi, aga kuna ma olen meie grupi pea, siis ma viskasin ta välja. See on sõna otseses mõttes ussitamine! Ma ei viitsi kedagi laimata või maha teha,” kinnitab Kevin ja lisab, et “Poissmeeste peo” osaliste grupp heitis sõnasõja tagajärjel Carole oma grupist välja ja süüdistavad ka teda omakorda ebameeldivas käitumises.

Kommentaarid puuduvad