Seidi Voogre ajutisest sotsiaalmeedia kadumisest: ei tundnud isegi puudust sellest

uudised.ee

Eile õhtul tabas kogu maailma ootamatus, Facebooki suhtlusvõrgustiku teenuseid ulatuslik katkestus, mis mõjutas kümneid miljoneid kasutajaid. Tõsielusaatest tuntud Seidi Voogre on samuti kasvatanud sotsiaalmeedias oma jälgijaskonda ja avaldas meile, kuidas eilne sotsiaalmeedia seisak teda mõjutas.

''Mind ei mõjutanud Facebooki ja Instagrami katkestus üldse. Mul kellegagi suhtlemine pooleli ei jää, sest ma saan kõikide oma lähedastega suhelda telefoni teel või sõnumeid saates. Ma ei ole enam sotsiaalmeedias nii aktiivne ka, seega ei tundnud isegi puudust sellest,'' räägib Seidi.

Kui sotsiaalmeedia üle öö kaoks, siis Seidi elu see ilmselt nii palju ei mõjutaks. ''Ma arvan, et ei juhtuks mingit erilist muutust ja kindlasti tekiksid uued platvormid. Lihtsalt harjumuse mõttes oleks veidi võõras. Tahaks ikka enda pilte või videoid kuskil ju jagada,'' arvab ta.

Seidi Voogrel on tänaseks Instagramis 32 300 jälgijat.
 

Kommentaarid puuduvad