Suud magusaks! Nostalgiahõnguliste pontšikutega saab hakkama igaüks

Tänased kokandusminutid on eriti magusad ja mahlased, sest me hakkame koos toidublogija Tuuli Mathiseniga tegema pontšikuid.

''Üks nipp, mida pontšikuid tehes tuleb meeles pidada! Selleks, et aru saada, kas õli on piisavalt kuum, eksisteerib selline saiatrikk. Nimelt viska see õli sisse. Õli peaks olema 170-180 kraadi ja peaks olema näha, kuidas sai saiatükike särisedes küpsema hakkab. Just siis on näha, kas õli on parajalt kuum ja võib hakata küpsetama,'' õpetab toidublogija. Vaata lähemalt kogu pontšiku tegu videost.

Tänased kokandusminutid on eriti magusad ja mahlased, sest me hakkame koos toidublogija Tuuli Mathiseniga tegema pontšikuid.

”Üks nipp, mida pontšikuid tehes tuleb meeles pidada! Selleks, et aru saada, kas õli on piisavalt kuum, eksisteerib selline saiatrikk. Nimelt viska see õli sisse. Õli peaks olema 170-180 kraadi ja peaks olema näha, kuidas sai saiatükike särisedes küpsema hakkab. Just siis on näha, kas õli on parajalt kuum ja võib hakata küpsetama,” õpetab toidublogija. Vaata lähemalt kogu pontšiku tegu videost.

Kommentaarid puuduvad