Timmeri taroskoop Kaljulaidi tähtkujule: asjad, mida olete pidanud hoidma saladuses, neist sünnib midagi uut

uudised.ee

Sellel nädalal lõppeb president Kersti Kaljulaidi ametiaeg. Ta on sõitnud neljapäevasele Eesti ringsõidule ning kohtub kohaliku elu eestvedajate ja ettevõtjatega. Kuid uurisime, mida ennustavad talle sel nädalal Timmeri tarokaardid ja millega peab riigipea hoolikalt arvestama.

Igal esmaspäeval ilmub TV3 Play keskkonnas Timmeri taroskoop. Kersti Kaljulaid on sündinud 30. detsembril ja tema tähtkujuks on Kaljukits. Tegemist on tähtkujuga, kes esindab aega ja vastutustundlikkust, mis tähendab, et nad on traditsioonilised ja väga tõsised inimesed. Sellistel inimestel on saavutatud teatud sisemine iseseisvus, mis lubab neile saavutada edu nii isiklikus elus kui ka professionaalselt. Nende tugevuseks on enesekontroll ning neil on võime inimesi juhtida, teha reaalseid plaane ning vastutada paljude inimeste eest, kes nende heaks töötavad. 

Mida ütlevad Timmeri tarokaardid? 

Kaljukits on praegu kuidagi väga kirglik. Seda kõiges ja samuti kipub ta kihutama autoroolis. Napsuse peaga autorooli ei tohi üldse istuda ja seda kipute ka tegema. Te olete enesekindel ja saate aru, et kõik asjad on teie enda kätes, aga ärge liiga hulljulgeks minge. 

Kui Kaljukitsele anda klaasike veini, siis on ta ikka nii kirglik, et oh sa püha püss. Mingid asjad, mida olete pidanud hoidma saladuses ja enda teada, need kuidagi nüüd lahenevad ja siit sünnib mingi uus asi. Ehk kui te olete pidanud hoidma midagi enda teada sellepärast, et see on uus asi, millega välja tullakse, siis nüüd see hakkab mingis suunas kujunema. Perega seotult ärge tehke mingeid plaane, need muutuvad. Nädala lõpus peab Kaljukits kedagi poputama, kes on haigevoodis. Samuti on seal midagi  rahaga seotult. Ükskõik, mis rahalise tehingu te teete, see on hea. Soovitus nädalaks: oma raha pane oma koju! Kõik asjad, mis on su kodu ja enda jaoks, investeeri oma koju!

Vaata kogu ennustust lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad