81-aastane poepidaja Elvira: minu suur unistus on see, kui keegi ostaks maja ära ja peaks ise seda poodi

uudised.ee

Tutvustame üht vitaalset vanaprouat, kes inspireerib, et kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab. Kui väga paljud külapoed peavad uksi sulgema kõrge elektrihinna tõttu, siis Laitsemäe kauplus on avatud uues kuues. Seda on teinud nimelt 81-aastane proua Elvira.

Elviral on olnud elu aeg poe pidamise vastu suur kirg ja ka Laitsemäel pole proua mingi uustulnuk, vaid see maja on kuulunud talle umbes 20 aastat. Neli aastat tagasi otsustas Elvira pühenduda kasvuhoonetele ja lastelastele, kuid samal ajal hoidis südikas proua käe soojana ka poepidamises. Läinud kevadel otsustas Elvira Laitsemäe poe rentnik, et poe pidamisega on kõik ja kauplusest jäi alles ainult tühi pind. Prouale see variant aga ei sobinud. Vitaalne vanaproua selgitab lähemalt videoloos, kuidas ta poele uue hingamise sisse puhus.

Tähelepanu! Sellise kaubanduse pidamine ei too suurt tulu, kuid proua soov on saada ubadega kohvimasinat. Kallid vaatajad, kui kellelgi on ubadega kohvimasin, mida ta ei kasuta, siis palun andke teada, me viime selle Elvirale. Kirjutage: [email protected].

Tutvustame üht vitaalset vanaprouat, kes inspireerib, et kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab. Kui väga paljud külapoed peavad uksi sulgema kõrge elektrihinna tõttu, siis Laitsemäe kauplus on avatud uues kuues. Seda on teinud nimelt 81-aastane proua Elvira.

Elviral on olnud elu aeg poe pidamise vastu suur kirg ja ka Laitsemäel pole proua mingi uustulnuk, vaid see maja on kuulunud talle umbes 20 aastat. Neli aastat tagasi otsustas Elvira pühenduda kasvuhoonetele ja lastelastele, kuid samal ajal hoidis südikas proua käe soojana ka poepidamises. Läinud kevadel otsustas Elvira Laitsemäe poe rentnik, et poe pidamisega on kõik ja kauplusest jäi alles ainult tühi pind. Prouale see variant aga ei sobinud. Vitaalne vanaproua selgitab lähemalt videoloos, kuidas ta poele uue hingamise sisse puhus.

Tähelepanu! Sellise kaubanduse pidamine ei too suurt tulu, kuid proua soov on saada ubadega kohvimasinat. Kallid vaatajad, kui kellelgi on ubadega kohvimasin, mida ta ei kasuta, siis palun andke teada, me viime selle Elvirale. Kirjutage: [email protected].

Kommentaarid puuduvad