Homme
22. okt
5...9
3...8
Ülehomme
23. okt
3...7
1...7

Meelelahutus

Galerii! TV3 särisevalt salapärane Bondi-pidu tõi kohale säravad telenäod

Foto: Külli Rummel
16:31 06. oktoober 2021

Tallina Cinamon Kosmose kinos toimus esmaspäeval TV3 Grupi juubelisügise oodatuim pidu. Kogu üritus algas sügishooaja saadete ülevaatusega ja lõppes James Bondi filmile kaasa elamisega.

TV3 tegevjuht Signe Suur ütles, et sügishooaeg on väga suurejooneliselt alanud. ''Superstaari otsingud käivad, meie uued saated on peaaegu kõik alustanud, aga mitte veel kõik. Ma arvan, et järgnevad nädalad toovad väga palju uusi üllatusi lisaks olemasolevatele,'' märkis Signe Suur.

Loovjuht Urmas Eero Liiv ütles, tulekul on veel üks suur tõsielusaade, mille nimi on Laager. ''Seal osalevad üle pika aja täiskasvanud ja seal on väga erinevas vanuses inimesi. Saate fookuses on just need probleemid, millega kõik kimpus on. Inimesed tahavad muutuda,'' tegi Liiv ülevaate peagi eetrisse jõudvast saatest.

Vaata lähemalt kogu pildigaleriist. Fotode autor on Külli Rummel.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!