Superstaari saatest välja jäänud Kauro Tafitšuk: keegi võiks ju kandadele astuda Taukarile ja Uudo Sepale

uudised.ee

Vihula diivanil on istet võtnud kolm väga andekat lauljat saatest “Eesti otsib superstaari”. Nendele andekatele lauljatele televaatajad pühapäeval stuudiovoorus piisavalt hääli ei andnud, sest “Eesti otsib superstaari” teekond on nende jaoks vähemalt praegu läbi. Aga on võimalik, et neil avaneb ikkagi veel uus võimalus, sest mitmed osalised valitakse lohutusvooru. Tere õhtust Maribel Vääna, Mirjam Aru ja Kauro Tafitšuk. Vaata noortega intervjuud lähemalt videost.

Vihula diivanil on istet võtnud kolm väga andekat lauljat saatest “Eesti otsib superstaari”. Nendele andekatele lauljatele televaatajad pühapäeval stuudiovoorus piisavalt hääli ei andnud, sest “Eesti otsib superstaari” teekond on nende jaoks vähemalt praegu läbi. Aga on võimalik, et neil avaneb ikkagi veel uus võimalus, sest mitmed osalised valitakse lohutusvooru. Tere õhtust Maribel Vääna, Mirjam Aru ja Kauro Tafitšuk. Vaata noortega intervjuud lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad