Piret Järvis-Milder: saab olema huvitav, kuidas suurte peredega bändi- ja tuurielu klapitada

uudised.ee

Star FM-i hommikuprogrammis käis külas Piret Järvis-Milder, kes rääkis lähemalt Vanilla Ninja laialiminekust, taasühinemisest, laste kõrvalt bändi tegemisest, sõprusest bändikaaslastega ja paljust muust põnevast. Ühtlasi avaldas Piret, mida on tema abikaasal piinlik poest osta.

”Endalgi on rõõm, et Vanilla Ninja on kokku tulnud. Me kõik oleme kuskil Euroopa erinevas nurgas ja seetõttu on ka keeruline bändi teha, kui sa inimestega füüsiliselt ei kohtu,” ütleb Piret. Ta lisab, et üks bändiliikmetest elab Setomaal, teine Portugalis ja kolmas Šveitsis. Kuid tema sõnul on koos musitseerimine siiski väga põnev.

Vanilla Ninja uus plaat salvestati Eestis ja ajaliselt üks osa Saksamaal. ”Tõesti, plaat on mõeldud ka Saksamaa kuulajale, kuna plaadifirma on Saksamaal ja produtsent on ka sakslane, siis tema koduturg ongi seal,” räägib Piret.

Piret Järvis-Milderi kodus on kaks muusikut ja sellest tulenevalt küsisid saatejuhid, et mis siis saab, kui mõlemad vanemad lähevad näiteks tuurile. ”Tõesti me oleme arutanud seda, et mis siis saab. Minu abikaasa on nõus olema lapsehoidja kui vaja ja mina olen samuti,” märgib Piret, kelle sõnul on oluline lihtsalt kalendreid klapitada. ”Kui me Saksamaal komandeeringus käisime, siis olid samuti lapsed ja mehed kõigil kaasas.”

8. oktoobril ilmub Vanilla Ninja täispikk album “Encore”, mis sisaldab endas 12 värsket laulu.

Kuula täispikka saadet lähemalt Star FM-i hommikuprogrammist.
 

Kommentaarid puuduvad