Urmas Eero Liiv kinnitab: “Poissmeeste peo” saatest tekkisid reaalselt paarid!

uudised.ee

"Poissmeeste pidu" on juba pälvinud tohutult vastukaja ning mingil määral ka pahameelt, aga TV3 programmi loovjuht Urmas Eero Liiv on saate menuga tohutult rahul ning tema sõnul on saatest suisa tekkinud paare. 

""Poissmeeste peost" on reaalselt paarid tekkinud ja see ei ole niimoodi, et nad sealt saatest lahkuvad koos, vaid on ka kokku jäänud," sõnab Liiv.

"Sealt on tegelikult armastus puhkenud ja ma arvan, et just sellest teisest episoodist," kinnitab Liiv.

Näiteks on toimetusele teada, et teises saates osalenud Laura Vaino, kes lahkus ühe noormehega koos saatest, suhtles temaga ka hiljem edasi ja suhtleb siiamaani, aga mitte romantiliselt. Küll aga veetis neiu hiljuti öö koos Rainisega ja väidetavalt on Kalvi-Kalle tal isegi tööl vastas käinud.

Kommentaarid puuduvad