Ai! Kelly Sildaru sattus treeninglaagris õnnetusse ja peab võistlusest loobuma

uudised.ee

Freestyle-suusataja Kelly Sildaru murdis Šveitsis toimunud Red Bulli lumelaagris kämblaluu ja seetõttu tuleb tal hooaja avavõistlusest loobuda.

Õnnetus juhtus laagri lõpuosas, kui harjutati pipe’il hüppeid. Eestlannal tulid trikid hästi välja, kuid treeningsessiooni viimasel katsel läks tuule järsu tõusu tõttu hüpe pikemaks kui tavapäraselt ning sportlane kukkus peale maandumist vasakule küljele ning vigastas vasakut pöialt.

Sildaru naasis laagrist Eestisse esimesel võimalusel ning tal avastati vasakul käel pöidla kämblaluu nihkumata murd, mille taastumine võtab aega ligikaudu 3-4 nädalat. Esialgse prognoosi põhjal jääb tal osalemata esimesel MK-etapil Šveitsis.

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad