Uskumatu! Kalvi-Kalle postitas sotsiaalmeediasse video, kus rüüpab autoroolis õlut

uudised.ee

Paistab, et korduvate liiklusrikkumiste eest nüüd vangi minev Kalvi-Kalle ei tunne mingitki muret. Nimelt avaldas mees Tiktoki platvormil video, kus on näha teda autoroolis õllepurgist joomas.

Saates “Prooviabielu” tuntuks saanud ja ka TV3 sarjas “Poissmeeste pidu” kaasa teinud Kalvi-Kalle postitas video endast autoroolis õllepurgist joomas sotsiaalmeediakanalisse Tiktok, mida saad vaadata SIIT!

Eile Tallinna vanglasse ilmunud Kalvi jääb sinna nüüd pikemaks ajaks. 5. oktoobril lükati tagasi septembris sisse antud taotlus vanglakaristuse perekondlikel põhjustel edasilükkamiseks. Ka sellest tegi ta Tiktoki video (vaata SIIT).

Pärnu maakohus tunnistas Kruusamäe süüdi süstemaatilises juhtimisõiguseta sõitmises. Ta mõisteti aastaks ajaks vangi.

Kommentaarid puuduvad