Eksklusiivne reportaaž: vaata, mis toimub “Eesti otsib superstaari” stuudiovooru kaamerate taga!

uudised.ee

''Eesti otsib superstaari'' kaheksanda hooaja teine eelvoor alustab TV3 eetris juba kell 19.30. Meie reporter Andra käis uurimas seda, mis jääb kaamerate taha – milline näeb välja ooteruum, mida staariks pürgijad söövad, kes noori riietab, kas saatejuht Taukaril on mõni oma lemmik – need ja paljud muud küsimused leiavad vastused.

Vaata täpsemalt videost.

”Eesti otsib superstaari” kaheksanda hooaja teine eelvoor alustab TV3 eetris juba kell 19.30. Meie reporter Andra käis uurimas seda, mis jääb kaamerate taha – milline näeb välja ooteruum, mida staariks pürgijad söövad, kes noori riietab, kas saatejuht Taukaril on mõni oma lemmik – need ja paljud muud küsimused leiavad vastused.

Vaata täpsemalt videost.

Kommentaarid puuduvad