GALERII: “Eesti otsib superstaari” teise stuudiovooru ettevalmistused on täies hoos

uudised.ee

”Eesti otsib superstaari” kaheksanda hooaja teine stuudiolvoor alustab TV3 eetris juba kell 19.30. Taaskord on osalejate saatus televaatajate kätes, sest rahvahääletusel selguvad järgmised kolm finalisti.

Stuudiovoorudesse pääsesid 20 superstaariks pürgijat. 10 esimest astusid eelmisel nädalal kohtunike Mihkel Raua, Koit Toome ja Birgit Sarrapi ning vaatajate ette. Eelmisel nädalal pääsesid finaali Andreas Palli, Diana Maria Toominga ja Märten Männiste.

Täna astuvad lavale ülejäänud 10 osalejat. Teises stuudiovoorus võistlevad Natalja Zaugarova, Anna Maria Bagger, Kaur Erik Pääsuke, Ariana Arutjunjan, Merili Käsper, Wanda-Helene Ollep, Ingmar Erik Kiviloo, Tiina Adamson, Marten Põldmets ja Alika Milova. 

Superstaariks pürgijate esituses kõlavad lood “I Have Nothing”, “Strong”, “Klaaskuulis”, “Somebody Else’s Guy”, “The Best”, “See pole see”, “Somebody to Love”, “Warwick Avenue”, “Train Wreck” ja “Fallin”.

Kõigi kümne noore seast saavad televaatajad otse finaalidesse edasi hääletada kolm lemmikut.

Vaata telgitagustest meeleolukat galeriid.

 Fotode autor on Aurelia Minev. 

Kommentaarid puuduvad