Täna
22. okt
5...9
3...8
Homme
23. okt
3...7
1...7

Meelelahutus

On, mida oodata! Liis Lemsalu uus singel “Magusvalus” jõuab kuulajateni juba sel neljapäeval

10:16 11. oktoober 2021

Liis Lemsalu jagas fännidega rõõmsat uudist uue singli pealkirja ja ilmumisaja kohta. Peatselt saabuva loo nimeks on “Magusvalus” ning seda saab esmakordselt kuulata 14. oktoobril. Tänasest on eriline võimalus singlit eelsalvestada siit.

Juba sel neljapäeval avaldatav lugu saabub koos muusikavideoga, mille sisule ja visuaalile annab põneva viite singli kaanepilt. Jälgida tasub kindlasti ka Liisi Instagrami kontot, sest seal on lauljatar andnud juba vihjeid nii video sisu kui laulusõnade kohta.

Liisi viimane singel, märtsis Stefaniga koos välja antud lugu “Doomino”, püsis mitmeid kuid võidukalt nii raadio- kui digi edetabelite topis ja oli suvel kodumaiste raadiojaamade mängituim lugu.

Eesti edukaim noore generatsiooni popartist on valmis uuteks väljakutseteks, olles hiljuti sõlminud lepingu plaadifirmaga Warner Music Baltics, kellega koostöös ilmub ka oodatud uus singel “Magusvalus”.

Jälgi Liis Lemsalu ja sotsiaalmeedias:


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!