Täna
22. okt
5...9
3...8
Homme
23. okt
3...7
1...7

Meelelahutus

Andrei ja Robin lükkasid Kevini peokutse tagasi: kas ta tõsimeeli arvab, et inimesed tulevad sinna klouni mängima?

11:37 12. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Hiljuti tuli Kevin Kadakas aka "Poissmeeste peo" üks osalejatest avalikuks teatega, et on taas ettevõtlusega tegelema hakanud ja asub nüüd korraldama raju pidude sarja, kuhu kutsus hulga tuntud nägusid ja suunamudijaid. Kutse peole said ka Youtuber Andrei Zevakin ja Robin Valting, kes selle üle aga sugugi õnnelikud ei olnud. Noormehed tõstatasid teema oma viimases videos ja ladusid Kevinile korralikult puid alla.

Kevini korraldatud üritusel kütavad õhu kuumaks ja lisavad pingeid saates osalenud Liisi, Carola, Tiiu, Hanna, Eliise, Elza, kõmuline Kevin ise ja paljud teised. Laval astub üles paljude lemmik Shanon oma uute ja vanade lauludega. Kohapeal kontrollitakse ka COVIDI-tõendeid ja kiirtesti on vajadusel võimalik teha tasuta. Vaata ürituse kohta lisainfot SIIT!

Paraku jättis taoline ettevõtmine Andrei ja Robini täiesti külmaks. "Ma tahaks küsida, et kas ta tõsimeeli arvab, et me läheme ja tuleme tema saatesse?" on Robin Kevini kirjast hämmingus. 

Videos loevad noormehed Kevini kirja ka täispikkuses ette, kus paljastatakse täies mahus kutsutud suunamudijate nimekiri. "See on nii halvasti kokkupandud, et see on õudne!" kommenteerib Robin. 

Jäämäe tipuks selgub, et Kevin oli ka iseend kutsutute nimekirja lisanud, kuigi ta on ürituse korraldaja. "Kevin korraldab seda pidu ja kutsub iseennast? See on nagu see, kui sa korraldad enda sünnipäeva ja kutsud iseennast kohale," jääb Andreile Kevini käitumine arusaamatuks. 

Andrei meenutab videos ka eelmise nädala skandaali, kui Kevin peole Ada kutsus ja sellest tüli tekkis. Vaata selle kohta lähemalt SIIN!

"Üks asi on see, mis inimene on ja mis ta teeb, see mind ei koti. Teine teema on see, et ta tõsimeeli arvas, et sinna tulevad inimesed ja panevad ühesugused t-särgid selga ning hakkavad klouni mängima seal üksteise võidu? Ma ei saa nagu sellest aru," kommenteerib Robin olukorda. 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!