Täna
22. okt
5...9
3...8
Homme
23. okt
3...7
1...7

Meelelahutus

Ewert Sundja paljastas enda kohta ootamatu seiga: ma pole seda kunagi varem avalikult rääkinud

Foto: TV3Play
12:28 13. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Seekord on "Minu esimeses" külas Ewert Sundja, peamiselt tuntud kui bändi Ewert and the Two Dragons solist, kes ennast esimest korda sooloartistina. Vaata järgi, kes on Ewert ilma draakoniteta ning milliseid armsaid lugusi on tal rääkida oma lapsepõlvest.

"Minu esimene..." keskendub tuntud inimeste erinevatele esimestele kogemustele, olgu selleks siis esimene töökoht, palk, unistuse täitumine, avarii jms. Näiteks selgus üllatuslikult, et Ewerti esimene töökoht polnud sugugi seotud muusikaga, vaid hoopis toidupoe kärude lükkamisega. 

Mis aga oli see, millest Ewert esmakordselt avalikult rääkis? Vaata täpsemalt videost!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!