Täna
22. okt
5...9
3...8
Homme
23. okt
3...7
1...7

Meelelahutus

Kährikud, purupurjus Kevin ja pisarad! Vaata, mida kõike saab näha "Poissmeeste peo" kolmandas episoodis

15:44 13. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Uues TV3 kohtingusaates „Poissmeeste pidu“ otsivad neli noormeest just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega suhet luua. Täna jõuab tele-ekraanile kõmulise saate kolmas episood, mis toob endaga kaasa ohtralt alkoholi, küsitavaid kommentaare ja hurmavad tantsuliigutused.

Näiteks korraldavad tüdrukud Hustleri joomisvõistluse, mis kisub pehmelt öeldes katastroofiliseks. Kevin on nimelt võistluse ajaks juba nii purjus, et ta lausa eemaldatakse saatemeeskonna liikme poolt ja viiakse hotellituppa magama.

Saatega liitub ka uus poissmees Rainis, kes valab kaamerate ees lausa pisaraid. Mees meenutab oma valusalt lõppenud suhet, kus tema sõber lõi ta tüdruku üle. See kõik juhtus tema enda korteris, kus sõber ja tüdruk silitasid tema silme all üksteist flirtivalt. Rainisele see muidugi ei meeldinud ja palus neil lahkuda, seejärel pani sõber ukse lukku ja hakkas Rainist hoopis kägistama.

Uskumatu, aga tõsi! Kolmandaks episoodiks on ka juba noortalunik Kalvi-Kallest kujunenud prints valgel hobusel, kelle üle kaks neidu omavahel lausa tülli pöörasid. Seda küll vaid hetkeks.

Need on vaid mõned mahlakad killud "Poissmeeste peo" kolmandast saatest, mis jõuab juba täna TV3 ekraanile kell 21.30!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!