Ohhoo! Tõsielusaates “Rannamaja: raju reede” kaaslasega voodisse roninud neiu kandideerib Isamaa nimekirjas

uudised.ee

Tähelepanelikud valijad avastasid, et Tallinnas – täpsemalt Põhja-Tallinna valimisringkonnas – kandideerib Riina Solmani, Kalev Vapperi ning paljude teiste nimekate poliitikute kõrval ka 19-aastane tütarlaps Karmen Kiili. Mäletatavasti sai Karmeni tähelend alguse juba aasta tagasi telesaates "Rannamaja: raju reede", kus neiu kaamerate valvsa pilgu all ka juba voodirõõme nautima jõudis. 

Isamaa erakond on senituntud poliitikute ja häältemagnetite kõrval otsustanud kaasata ka järeltulevat põlve. Seepärast leiab nimekirjadest ka mitmeid noorpoliitikuid, nagu näiteks Karmen Kiili.

Karmen osales eelmisel aastal tõsielusaates "Rannamaja: raju reede", kus jäi kaamerasilma ette koos klubist kohtutud Kaupoga.

Õhtulehele antud intervjuus tõdes Karmen, et seksuaalne vahekord Kaupoga sündis kõik loomulikul teel. „Ma ei kahetse midagi, mida saates tegin või tegemata jätsin. Me oleme ju kõik inimesed ja seks pole häbiasi," kommenteeris Karmen.

Omalt poolt andis Kroonikale täpsema kommentaari Isamaa erakonna kommunikatsioonijuht Karl Sander Kase. "See saade ei puutu üldse sellesse, et ta kandideerib Isamaa nimekirjas. See, et ta on noor inimene, kes soovib kohalikul tasandil kaasa rääkida linna asjade kujundamises, on väga tervitatav," märgib Kase, rõhutades, et saates osalemine ei puutu antud juhul asjasse.

Kommentaarid puuduvad