Täna
22. okt
5...9
3...8
Homme
23. okt
3...7
1...7

Meelelahutus

''Poissmeeste peol'' osalenud Rainis: selles pole mitte midagi imelikku, kui meesterahvas vahel nutab

Foto: TV3
15:55 13. oktoober 2021

Uues TV3 kohtingusaates ''Poissmeeste pidu'' otsivad neli noormeest just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega suhet luua. Täna jõuab tele-ekraanile kõmulise saate kolmas episood ja selle eel uurisime reality's osalenud Rainiselt, millised mälestused on tal tõsielusaatega seoses.

''Tunnen ennast hästi ja väga positiivselt. Meelde jäi näiteks see, kui Kevin viidi kaamerate eest hotellituppa magama. Muu oli okei ja negatiivset polnud nagu midagi,'' sõnas Rainis saate eel.

Kevin ja Kalvi-Kalle on meile tunnistanud, et nad olid võtteplatsil pidevalt joobes, seega ei mäleta nad filmimisest suurt midagi. See-eest Rainis mäletab kõike hästi ja enda hinnangul oligi neist suisa kõige kainem. Kolmandas osas nimetab pankrotistunud Kevin naisi kährikuteks, mis Rainisele sugugi meeltmööda ei ole. ''Mina arvan, et see on alandamine ja niimoodi naiste suhtes ei tohiks käituda. Ikkagi oleks võinud teistmoodi sõnastada ja see oli väga mööda,'' lausub ta.

Rainisest on saates ka emotsionaalne klipp, kus noormees meenutab pisarsilmis oma eelmise suhte lõppu. ''See on minu jaoks väga raske hetk ja tegelikult on sellest siiani väga raske rääkida. Kuna emotsioonid lõid lakke, siis ma rääkisin välja, kuidas see asi tegelikult oli. Ma tõesti hakkasin nutma, sest see on minu jaoks valus teema. Olin oma tüdrukuga 4,5 aastat koos ja see on väga raske, et ta niimoodi mind pettis ja võttis mul kõrist kinni,'' meenutab Rainis kurba hetke oma elus.

Ta leiab, et selles pole mitte midagi imelikku, kui meesterahvas vahel nutab. ''Võib-olla näitab see minu tugevust, sest pealtnäha tahavad ju kõik perfektsed välja näha,'' arutleb ta. Kuid avaldab, et on vaba ja vallaline ning hetkel pole keegi tema südant hõivanud. ''Olen otsingutel, aga pole kedagi leidnud. Vaatasin, et tuleb uus hooaeg ''Tüdrukute õhtu'' ja kandideerisin ka sinna ning äkki leian seal uues hooajas endale kaaslase,'' loodab Rainis. Kuid täna soovitab ta kõikidel eestlastel ''Poissmeeste pidu'' vaadata. ''See on nii raju ja seal näeb reaalset elu,'' lisab ta.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!