Superstaariks pürginud Mirjam: kui mind isegi lohutusvooru ei valitud, tuli see mulle valusa hoobina

uudised.ee

Esmaspäeval teatati, kes staariks pürgijatest saavad edasi lohutusvooru, ehk võimaluse olla üks finalist ja sammuda ihaldatud tiitlile lähemale. Paraku esimeses stuudiovoorus kohtunik Mihkel Raua lemmikute hulka kuulunud ja varem televaatajatele tuttav lauljatar Mirjam Aru tundis pettumust, kuid on sellest juba tänaseks üle saanud. TV3 veebitoimetus uuris, mida Mirjam edasi teeb ja millised unistused tema teel võiksid veel täituda.

''Tänaseks olen pettumuse endast vabastanud ja tunnen ennast hästi ning usaldan, et elul on minu jaoks veel küllaga üllatusi pakkuda. Siiski lisan, et alguses tundsin end reedetuna ning suurt ülekohut minu suhtes. Ma tundsin suurt usaldust ja toetust kohtunike poolt ning kui mind isegi lohutusvooru ei lastud, tuli see mulle valusa hoobina,'' avaldab Mirjam.

Ta sõnab, et on tegelikult tänulik kõikide kohtunike tunnustuste ja õpetussõnade eest. ''Olen oma esinemisega rahul, aga loomulikult saab alati paremini laulda ja kui ma saaksin uuesti lavale minna, siis keskenduksin rohkem laulu kaudu tunde ja sõnumi edastamisele kui tulemusele,'' märkis Mirjam.

''Eesti otsib superstaari'' kogemus on olnud tema jaoks algusest peale lõbus ja inspireeriv, kuigi vahel oli närv päris korralik. ''Tuli meelde, milline see konkureeriv saates osalemine on ja kõik polegi nii lilleline nagu tunduda võib. Töö iseendaga nii lauljana kui vaimselt, toimub täiskäigul ja kuigi see on raske, siis see tegelikult mulle meeldib, sest läbi raskuste me tegelikult enamasti ainult arenemegi. Seega olen saates osalemise eest väga tänulik,'' avaldab Mirjam.

Ta hoiab pöialt kõikidele osalejatele ja arvab, et kui igaüks annab endast parima, siis ta ongi juba võitnud. Kuid mida noor lauljatar edasi teeb? ''Ei ole ühtegi päeva minu elus, kui ma ei laulaks. Tegelikult võib-olla isegi mitte ühtegi tundi. Kui ma ei laula, siis ma laulan ja kui ma parasjagu ei laula, siis ma ikkagi laulan, sest laulmine ongi minu elu ja hinge tee,'' jagab Mirjam.

Noor lauljatar jätkab iga nädal uue laulu õppimise, salvestamise ja ka jagamisega nagu ta jätkaks ka superstaaris. ''Ma olen selleks mitu aastat valmistunud ja peatumine ei ole üldse teema. Kuid unistusi on mul mitmeid, näiteks osalemine konkurssidel “The Voice”, “America’s Got Talent” ja ka Eurovisioonil laulmine. Enne viimast tuleb mõistagi läbida edukalt Eesti Laul,'' avalikustab Mirjam.

Kommentaarid puuduvad