Emotsionaalne ülestunnistus! Helen Kõpp avaldas oma esiklapse sünnitunnistuse: isa pole Kalvi-Kalle

uudised.ee

TV3 veebiportaal teeb rubriiki Teleretro, kuhu kogume kokku infot tuntud inimeste ja saadete kohta. Viimase loo kajastuse järel võttis meie toimetusega ühendust Helen Kõpp, kelle sõnul on meedias jäänud vale mulje tema lapse isast ja kajastatud pole õiget informatsiooni. Noor naine kinnitab, et tema esiklapse isa pole Kalvi-Kalle ja soovib suu puhtaks rääkida, kuna antud teema on tema jaoks valus ning tal on tekkinud tunne nagu võitleks tuuleveskitega.

”Vahel jääb selline tunne nagu uudiseid kirjutatakse suvaliselt. Kui keegi minult ei küsi, siis ma ei saagi rääkida, mis on tegelikkus. Sellepärast ongi tekkinud arvamus, et mu lapse isa on Kalvi-Kalle ja seda ainult kedratakse, aga mitte kedagi ei huvita, mis on päriselt,” kurdab naine. Heleni kinnitusel on ta teemat korduvalt arutanud ajakirjanikega, aga väidetavalt pole teda kuulda võetud.

Kogu lugu sai alguse kohtingusaatest ”Prooviabielu”, kus Helen oli üks osalejatest. ”Ma võtetel olin tõesti Kalvi-Kallega koos. Esiteks, see saade oli näitlemine. Teiseks, see toimus aastal 2016. aastal ja laps sündis 2018. Nagu näha, siis seal on pikk vahemaa, eriti kui laps sündis 2018. aasta suvel. Ma ei olnud Kalvi-Kallega siis enam koos, ma olin temaga saates koos ja see saade lasti eetrisse hulga hiljem,” selgitab Helen. Ta lisab, et lõpetas saate tervisemuredega, mitte ei valinud Kalvi-Kallet endale kaaslaseks. 

Kust on tekkinud selline jutt?

Rääkisime ka Heleni praeguse elukaaslase ja bioloogilise lapse ise Edgariga. ”Laps ei ole kunagi olnud lapsendatud ja mina olen tema bioloogiline isa ja ma ei tea, kust pärineb info, et ta on kellegi teise oma,” kinnitab mees emotsionaalselt.

Paar saatis meie toimetusele ka fototõestuse:

Selgub, et Helen ja Edgar teavad teineteist juba 2009. aastast. ”Ma olin eelnevalt abielus ja mul ei olnud võimalust sellel ajal huvide konflikti mõttes last enda nimele vormistada,” avaldab mees kogu tõe. Samuti kinnitab Helen, et Edgar ei saanud meedias too aeg esineda ning seetõttu ei saanud ta teda lapse isana välja tuua. Naise sõnul oli ta väga raskes olukorras kunagi, kuna ei lugenud endast uudiseid ning ei teadnudki kõike, mida temast kirjutati.

Kui Helen Kõpp oli rase, siis Kalvi-Kalle olevat talle öelnud, et laps pole tema oma. Kuid kriminaalselt kuulus mees on nüüd jätnud justkui mulje, et laps ikkagi on tema oma. ”Kui ma rasedaks jäin, siis Kalvi-Kalle ütles, et see ei ole tema laps ja tema nõuab DNA-testi. Ta lisas ka, et ei taha seda last endale ja naljakas, et ta nüüd tahab, et see oleks justkui tema laps,” spekuleerib Helen.

Taolise spekulatsiooni, et lapse isa on keegi teine, viskas hiljuti õhku ka Kalvi-Kalle ise emotsionaalses intervjuus. “Helen väidab, et ma ei olegi lapse isa,” tunnistas Kalvi-Kalle. Kuna hetkel viibib mees kinnipidamisasutuses, ei saanud me temalt täiendavaid kommentaare küsida. VAATA INTERVJUUD SIIT!

Kommentaarid puuduvad