Tuntud räppari ema sattus intensiivraviosakonda: arstid ütlesid, et mis mu ema päästis, oli vaktsiin

uuised.ee

Räppar Mäx andis Twitteri vahendusel teada, et mõned nädalad tagasi sattus tema ema koroonaviirusega haiglasse ning viibis kaks nädalat intensiivis juhitaval hindamisel. Tänaseks tunneb räppari ema end juba paremini ning arstid kinnitasid, et just vaktsiin päästis tema ema. 

Räppar jagas mõned päevad tagasi oma Twitter postituses, et tema ema on “külmetuse” tõttu intensiivis ja ta ei saa teda kuidagi aidata ega talle tervisi saata. Räppar pidas külmetuse all tegelikult silmas koroonaviirust, vihjates asjaolule, et paljud inimesed pole senini koroonaviiruse tõsidusest aru saanud. 

Täna teatas räppar oma Twitterisse, et tal õnnestus oma emaga kontakti saada. “Ems hellas täna, parim üllatus maailmas, temaga on juba parem!” jagas Mäx. 

Postituse juurde lisas ta tähelepaneku, et PERHis on täna 16 haiglaravi vajavat koroonapatisenti ja tema ema on ainukene, kes neist vaktsineeritud on. “Arstid ütlesid, et mis mu ema päästis, oli vaktsiin,” lisas räppar viidates vaktsineerimise tähtsusele. 

Mõned tunnid hiljem tuli räpparil veel üks postitus, mille eesmärk oli juhtida tähelepanu vaktsineerimise olulisusele. “Seega kui sa veel vaktsiinis kahtlema peaksid, siis FYI (eesti keeles sulle teadmiseks - toim) need 2 nädalat teadmatuses, kas mu ema tuleb tagasi, olid mu elu kõige hirmsamad nädalad,” kirjutab räppar avameelselt. “… ja ma ei karda siin maailmas palju,” lisas ta. 

Kommentaarid puuduvad