Täna
04. dets
-15...-2
-15...-4
Homme
05. dets
-17...-5
-17...-5

Eesti

Ekspert paljastab, kuidas lotot mängides päriselt võita

Foto: 123rf
11:25 15. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Kolmapäeval võitis üks õnnelik lotomängija Bingo loto jackpoti, kelle võidusummaks oli 541 094 eurot. Eile käis "Seitsmeste" stuudios külas Eesti loto turundus- ja müügidirektor Annely Luikmel ning idufirma Pactumi asutaja ja "Matemaatika õhtuõpiku" autor Kristjan Korjus, kes arutasid selle üle, kas lotomäng on õnnemäng või lihtsalt matemaatika. 

Paljud inimesed võivad olla skeptilised, kas lotovõitjad on ikka päris inimesed, sest võitjad tihti avalikkuse ette ei tule. "Pigem saab ta sellest soovimatut tähelepanu," arvas Luikmel, miks lotovõitjad avalikkuse eest hoiduvad. Luikmeli sõnul võib olla avalikkuse ette tulemisel palju pahupooli, näiteks küberkurjategijate sihtmärgiks langemine. "Võtija ei võidaks sellest enam midagi," ütles ta. 

Kristjan Korjus arutles intervjuus selle üle, kas lotoga võitmine on juhus või tugeva matemaatikuna on võimalik ka võidu tõenäosust suurendada. Korjus uskus, et võimalus võita on mõlemaga ning loto on just kõige ideaalsemaid kohti, kus matemaatikat rakendada. 

Vaata intervjuud videost. 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!