Täna
03. dets
-6...0
-8...0
Homme
04. dets
-15...-3
-16...-4

Meelelahutus

Liis Lemsalu uuest loost: tahtsin tekitada võimalikult ehedaid emotsioone, mida me kõik tunneme

15:00 15. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Liis Lemsalu andis eile välja oma uue singli “Magusvalus”, mis ilmus koos elutruu muusikavideoga ja mille peategelase rolli kehastab ei keegi muu kui kaunis lauljatar ise.

''Lugu tekkis sellest, et ma olen Warner Music Baltics'iga seotud. Nad korraldasid minu jaoks eraldi laulukirjutamise töötoa. Ma läksin Soome ja kirjutasin kolm päeva järjest lugusid. See laul sündis kõige viimasel päeval,'' avaldab laulja loo tekkimise tausta.

Liis tunnistab, et ta ei oodanud üldse, et sellest päevast tohutu inspiratsioonipuhang tekib. ''Ma olin üsna väsinud ja kõik oli sellel päeval kuidagi hektiline. Kuid ma sain juba intuitsiooniga aru, et see võiks olla järgmine singel. Ma saatsin selle koheselt oma managerile ja ütlesin, et kuula, see on see ja nüüd peab hakkama sellega edasi töötama,'' meenutab ta.

Liisi sõnul on ta nüüdseks eestikeelseid sõnu kirjutanud kuus aastat. ''Magusvalus'' jutustab paljudele tuttavast olukorrast, ehk pikemas perspektiivis karile määratud suhtest, mis momendil tundub olevat mugav ja hea. Armastajad kipuvad tihti raske otsusega venitama, et see sõltuvust tekitav magus valu neid veel ei hülgaks. ''Ma arvan, et palju tuleb ikkagi minu tutvuste ja minu enda kogemuste läbi. Päris elust, mingit fiktsiooni siin ei ole. Kindlasti on seal ka minu enda kogemus sees nagu kõikides minu lugudes. Ma üritan panna oma lugudesse seda, mida ma ümberringi näen ja tajun,'' avaldab Liis Lemsalu.

Vaata Liisi uut muusikavideot siit:
 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!