Täna
04. dets
-15...-2
-15...-4
Homme
05. dets
-17...-5
-17...-5

Meelelahutus

UUS LUGU! Curly Strings: viimati oli meil üksteisest puhkus pool aastat tagasi

11:45 16. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Reedeõhtuses saates „Teet, Kristjan ja sõbrad“ käis külas ansambel Curly Strings. Otse-saates said vaatajad kuulata ansambli esmaesitlus nende uuest loost „Unetu öö“ ning ansambel rääkis oma viimase aja töödest ning tegemistest. 

Curly Strings pälvis eelmisel nädalavahetus pärimusmuusika auhinna Etnokulp albumi eest „Pidu meis eneses“. Tegemist on kahe osalise albumiga, mille teine osa ilmu selle aasta novembrikuus ja kannab nime „Rahus meis eneses“.

„Kas on rahu, kas on pidu, kas on unetus,“ oli saatejuht Teet segaduses albumi ja lugude nimedest. „Üks hea rahu saabub siis, kui oled unetu või rahutuse läbi elanud,“ tõdes solist Eeva Talsi.

Ansambli liikmed usuvad, et uus lugu on rohkem diskolugu kui nende varasema loominguga võrrelda.

 „Oleme salvestanud, harjutanud ja esinenud,“ rääkis solist ansambli viimatistest tegemistest. Kui paljud artistid on öelnud, et koroonaaeg tõi palju vaba aega, siis Curly Strings ei puhanud, vaid töötas uute lugude kallal.

Teet uuris, kui palju ansambli loomeprotsess neil igapäevaelust aega võtab. Eeva sõnul kohtuvad nad igapäevaselt või üle päeva. „Viimati oli meil puhkus üksteisest pool aastat tagasi ja see oli viis päeva,“ teatas Eeva.

Vaata intervjuud ja uue loo esitust saatest "Teet, Kristjan ja sõbrad". 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!