Kas see aasta tuleb võitja tüdrukute hulgast? Viimane naine sai superstaariks 10 aastat tagasi

uudised.ee

Liis Lemsalu võitis superstaarisaate kümme aastat tagasi ning tema oli ka viimane naine, kes superstaarisaate võitis. Kas peale kümmet aastat võib Eesti endale saada juurde uue nais-superstaar? 

Järgmisel nädalal jõuab vaatajateni saate “Eesti otsib superstaari” esimene finaalvoor. Selle aasta lauljate kõrgest tasemest on kohtunikud rääkinud palju, kuid samuti on ka märgitud, et saates osalevad just väga tugevad naislauljad.

Mõned nädalad tagasi arvas ka laulja ja saatele sotsiaalmeediat tegev Luisa Rõivas, et selle aasta võitja võiks tulla tüdrukute seast. 

Senini on kahest stuudiovoorust pääsenud finaali võrdselt poisse ja tüdrukuid. Sel pühapäeval eetris olevas lohutusvoorus võistlevad finaalvooru koha nimel aga 7 tüdrukut ja 3 poissi. 

Kas uus superstaar võib tulla tüdrukute hulgast?

Meenuta ka eelmisi staarisaate võitjaid:

Esimese hooaja võitja: Birgit Sarrap (Õigemeel). 

Birgit on välja andnud mitmeid sooloalbumeid, esindanud Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel ning on samuti solist ansamblis The Swingers. Lisaks on Birgit sel aastal esmakordselt kohtunikurollis saates “Eesti otsib superstaari”. 

 

Teise hooaja võitja: Jana Kask. 

Jana muusikukarjäär sai hoo sisse 2008. aastal peale superstaarisaate võitmist, kuid mõned aastad olid ta muusikast eemal. 2019. aastal kolis Jana Soome, et oma lauljakarjäärile uus elu sisse puhuda. Sel suvel tegutses lauljatar aga Maltal ja töötas oma asutatud kinnisvarafirmas Idrid Properties.

 

Kolmanda hooaja võitja: Ott Lepland. 

Täna on Ottil oma bänd, ta on andnud välja mitmeid albumeid, esindanud Eestit Eurovisioonil ning hetkel mängib kaasa Rakvere Teatri etenduses “Tavaline ime”.

 

Neljanda hooaja võitja: Liis Lemsalu. 

Liis Lemsalu on tänasel päeval Eesti rahva poolt palavalt armastatud lauljanna, tema mitmedki laulud on tõelised hitid  ning viimastel aastatel keskendunud enim eestikeelse muusika tegemisele. 

 

Viienda hooaja võitja: Rasmus Rändvee. 

Rasmuse tähelend sai alguse staarisaatest ning ta tegutses solisti ja laulukirjutajana bändis Facelift Deer. 2017. aastal alustas ta oma soolokarjääri, kuid viimasel ajal pole tema muusikalistest tegevustest eriti kuulda olnud. Viimane laul tema YouTube’i kanalile ilmus kaks aastat tagasi. 

 

Kuuenda hooaja võitja: Jüri Pootsman.

Jüri Pootsman on välja andnud mitmeid singleid ning tegutseb tänasel päeval Universal Musicu all. Lisaks töötab Jüri saatejuhina MyHits hommikuprogrammis. 

 

Seitsmenda hooaja võitja: Uudo Sepp.

Tänasel päeval tegeleb Uudo Sepp aktiivselt nii muusikaga kui õppetööga. Uudoõpib hetkel suhtekorraldust Tallinna Ülikoolis. 




 

Kommentaarid puuduvad