Täna
03. dets
-6...0
-8...0
Homme
04. dets
-15...-3
-16...-4

Meelelahutus

Vot nii! Mustkunstnik avaldas, mida teha, kui trikk publiku ees välja ei tule

12:00 16. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Eilses „Teet, Kristjan ja sõbrad“ saates käis külas mustkunstnik Meelis Kubo. Otse-saates üllatas mustkunstnik publikut erinevate silmamoondustrikkidega ning rääkis lähemalt, kuidas temast mustkunstnik sai.

Meelis Kubo tegutses varasemalt väga erinevates valdkondades, kuid mustkunstini jõudis, avastas ta, et täpselt seda ta igapäevaelus teha tahabki. „Mustkunstini tõi tegelikult mind üks kaarditrikk. Sõber näitas kaarditriki, see oli jube lahe ning ma ütlesin, et räägi välja, kuidas see käib,“ meenutas Meelis. Kuna sõber ei olnud nõus kaarditriki selgitama, läks Meelis koju ise uurima, kuidas need trikid käivad. Lühikese ajaga taipas, et see ongi tema kirg.

Avalik saladus on mustkunstniku sõnul see, et tänapäeval on võimalik õppida kõikvõimalikke trikke YouTube’st. Kui tema alustas, siis seda võimalust veel ei olnud.

Saatejuht Teet uuris, mida teha siis, kui trikk publiku ees välja ei tule. Naljaga ütles mustkunstnik, et sel juhul tuleb mustkunstniku must keep peale tõmmata ja nähtamatuks end muuta.

Meelis teeb kaasa ka Kellerteatri etendustes. Kelleteatris etendatakse erinevaid õudustükke, trillereid, krimkasid ning mõnedes etendustes esitletakse ka mustkunsti.

Kellerteatris tuuakse lähiajal lavale uus etendus „Hingede tund“. „Mina seal küll ei osale, aga mul õnnestub vist olla seal mustkunsti nõustaja. Seal on mõned maagilised efektid sees,“ rääkis Meelis. Meelis usub on mustkunst võtmas uut suunda, kus enam ei tehta järjest trikke publikule, vaid seotakse trikid mingisuguse loo kontseptsiooni.

Vaata põnevaid Meelis Kubo põnevaid mustkunsti trikke „Teet, Kristjan ja sõbrad“ saatest.

 

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!