Homme
03. dets
-6...0
-8...0
Ülehomme
04. dets
-15...-3
-16...-4

Meelelahutus

Kellele, miks ja millal? Marju Karin paljastas kogu rääkimata tõe ilusüstide kohta

Foto: TV3Play
12:54 18. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

"10 kõige põletavamat küsimust" on formaat, kuhu kutsume rääkima erinevatest aktuaalstest ja põnevatest valdkondadest inimesi, kes valgustavad konkreetse teema telgitaguseid ja vastavad otse Eesti rahvalt tulnud küsimustele. Igas saates on uus teema, uus külaline ja uued teravad küsimused, mis avavad antud teemat omamoodi nurga alt ning pakuvad ka uusi teadmisi.

Meil on külas ilusüstide kuninganna ja raamatu "Naine: Otse ja Ausalt" autor Marju Karin, kes räägib, miks ikkagi ilusüste tehakse, kellele neid üldse vaja on ning millised on teadvustamata, ent reaalsed ohud.

Vaata täpsemalt videost!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!