Homme
06. dets
-18...-7
-23...-8
Ülehomme
07. dets
-14...-5
-27...-8

Meelelahutus

Uus suhkruissi? Tuntud suunamudija saabus Reformierakonna valimispeole salapärase kaaslasega

15:06 18. oktoober 2021

Suunamudija Anita Sibulat on nähtud varemgi vanemate ja edukate härrasmeeste seltskonnas. Kui 2018. aastal tabati suunamudija Keskerakonna liikme Jaanus Karilaiuga ööklubist, siis eile õhtul tuli naine Reformierakonna valimispeole Allan Keianiga. 

Kerkib aga küsimus, mis täpsemalt Anitat Reformierakonnaga seob? Anita on varasemalt tähendanud, et talle meeldivad edukad mehed ning soovib viibida seltskondades, kus on edukad inimesed. "Ma tahan olla nendega koos, sest see aitab ka mind, see aitab mul püsida selles meeleseisundis. See ongi see, kuhu ma ka ise pürgin. Ma ei ole selle pärast halvem inimene," rääkis Anita oma 2020. aastal avaldatud videos. 

Vaata pilte ja loe täpsemalt Kroonikast.

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!