Täna
03. dets
-6...0
-8...0
Homme
04. dets
-15...-3
-16...-4

Meelelahutus

Alusta juba täna! 3 imelihtsat nippi, mis parandavad sinu elukvaliteeti hoobilt

16:00 19. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

"Laseri" uus saade keskendus läbipõlemisele ja viisidele, kuidas seda vältida. Tegelikult on oma elukvaliteedi muutmine imelihtne ja see ei nõua isegi kardinaalseid muutuseid. Toome välja kolm saates kõlanud soovitust, mida võiks igaüks rakendada oma ellu juba täna!

1. Võta kasutusele päevik ja pane kirja, kuidas tänane päev läks. Mitte ainult oma päevane graafik, vaid kuidas sul emotsionaalselt tänane päev läks. Selline läbikirjutamine ja läbimõtestamine on väga toetav.

2. Võta kasutusele kalendermärkmik ja planeeri kõik oma tegevused. Planeeri kasvõi kõndimispaus enda päeva umbes 30 minutit ja planeeri enda magamishügieeni, valmista end magamaminekuks ja väldi telefoni.

3. Pane ketsid jalga, sest kui tuleb kõva tagasilöök ja tuju läheb nulli, on kõige parem minna metsa. Väljas võiks olla 14,5 kraadi, sest see on ideaalne temperatuur veres, et saada pea selgemaks.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!