Homme
03. dets
-6...0
-8...0
Ülehomme
04. dets
-15...-3
-16...-4

Meelelahutus

Vinge rokihäälega superstaari finalist Diana Maria avaldas, mida ta kõige rohkem kardab

19:00 19. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Üks kümnest ''Eesti otsib superstaari'' finalistist on Diana Maria Toomingas, kes on 20-aastane ja võimsa rokihäälega noor lauljatar. Uurisime Dianalt lähemalt, milline on tema eredaim mälestus lapsepõlvest, mida ta kõige rohkem kardab ja kui tal oleks võimalus olla üks päev keegi teine, kes ta siis oleks.

''Mul on lapsepõlvest meeles esimene lavakogemus. Õppisin teatristuudios ja ma arvan, et minu eredaim mälestus on just sealt,'' meenutab Diana. Ühtlasi avaldas ta, mida ta elus kõige rohkem kardab ja selgus, et just selle vastu tunnevad hirmu paljud. Vaata kõiki vastuseid lähemalt videost.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!