''Seitsmeste'' kööginurk jätkub ja sel korral katsetab Erkki Sarapuu käis taaskord kokakunsti õppimas koos Electroluxiga ja õppis, kuidas valmistada ühte tõeliselt lihtsat ja isuäratavat salatit. Vaata lähemalt videost. Mõnus salat kuldseks praetud kartulite, tuunikala ja vutimunaga. *Kogus: 4-le 1 Rooma salati pea, väiksemateks tükkideks rebituna 200 g kirsstomateid, poolitatuna 200 g värskeid lühikesi kurke, tükeldatuna 1 punane sibul, poolratastena 400 g keedetud kartuleid, tükeldatuna 200 g tuunikalakonservi õli 100 g aedube 10 vutimuna keedetuna (keeda vutimunasid 2 minutit 30 sekundit) Võid praadimiseks Salatikaste: 1 tl mett 1 tl teralist Dijon sinepit 1-2 sl sidrunimahla või veiniäädikat 4 sl oliiviõli (võid kasutada ka tuunikalakonservi õli) Soola ja pipart Retsept: Sega esmalt kokku salatikastme ained. Tükelda keedetud kartul ja prae või sees kuldseks. Keeda aedube 4-5 minutit soolaga maitsestatud vees ja jahuta siis. Vajadusel tükelda oad väiksemaks. Rebi roheline salat väiksemateks tükkideks, sega poolitatud kirsstomatite, kurgi, sibula, tuunikala, aedubade ja kartulitega. Kalla juurde salatikaste ja sega läbi. Laota vaagnale või taldrikule. Säti sinna peale poolitatud vutimunad. Viimistle soola ja pipraga. Meeldivat nautimist! [embed]https://play.tv3.ee/embed-video/-,CLIP-3478675[/embed]