Timmeri taroskoop Mihhail Kõlvarti tähtkujule: võid kindel olla, et sul on tugev seljatagune

uudised.ee

Kohalikud valimised Tallinnas võitis Keskerakond. Keskerakonna esinumber, linnapea Mihhail Kõlvart sai ka isiklikult väga tugeva mandaadi jätkamiseks Tallinna juhina .Loomulikult vaatasime, mida Timmeri taroskoop talle uueks nädalaks ennustas.

Igal esmaspäeval ilmub TV3 Play keskkonnas Timmeri taroskoop. Mihhail Kõlvart on sündinud 24. novembril ja tema tähtkujuks on Ambur. Selle tähtkuju esindajad on ühed kõige suuremad reisijad. Nende avatud mõistus ja filosoofiline mõtteviis inspireerib neid elu mõtte otsingul reisima üle kogu maailma. Amburid on ekstraverdid, optimistlikud ja entusiastlikud ning neile meeldivad muutused. Amburi tähtkuju all sündinud on võimelised oma mõtted transformeeruma konkreetseteks tegudeks ning nad on valmis kõigeks, et plaanid lõpuni viia.

Mida ütlevad alanud nädalal Timmeri tarokaardid?

Ambur peab sel nädalal palju oma kodu ja perega tegelema. Toetate teisi. Amburil on selline armastus, just sellise tundega, et saate selles kindel olla ja tunnete, et teil on tugev seljatagune. Ise selles hästi palju annate ka. Peate ka puhkuseplaane, planeerite reisi ja see on kuhugi kaugele. See paneb teid nii käima ja lähete sellest päris hoogu.

Nädala teine pool olete väsinud ja hoidke oma tervist. Kontrollige oma verd, energiat teil väga ei ole. Tuleb võtta aeg maha, aga teie kipute ikka rügama ja rabama. Kutsuge vajadusel abi. Amburid kirjutavad Timmerile nädala lõpus. Nimelt, keegi räägib teile midagi ja teil on tollest asjast hoopis teine arusaam. Seega soovite teada, kuidas see siis tegelikult on. Ärge nädala lõpus oma raha kuhugi panustage. Ärge tehke mingeid sissemakseid, sest see pole päris õige. Soovitus nädalaks: keegi annab teile mingit toitumisalast nõu, ärge kuulake, see ei sobi teile. 

Kuula kogu ennustust lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad