Vau! Ülimenukas Pet Shop Boys esineb järgmisel suvel Eestis

uudised.ee

Armastatud Pet Shop Boys esineb 2022 aasta suvel taas Eesti publiku ees!

Turnee “DREAMWORLD – THE GREATEST HITS LIVE” piletid tulevad Piletilevis müüki sel reedel, 22. oktoobril, kell 10. Tegu on Pet Shop Boysi esimese greatest hits tuuriga.

Pet Shop Boysil (Neil Tennant ja Chris Lowe) kui Ühendkuningriigi muusikaajaloo edukaimal duol on edetabelites ette näidata eeskujulikud kohad. Nii on nende loomingust Briti TOP30 edetabelis lausa 42 singlit; 22 singlit TOP10 edetabelis ning neli esikohta.

Kõrgete tulemustega kaasnevad ka suured kiidusõnad. Nii on ajaleht The Independent öelnud Pet Shop Boysi viimase maailmaturnee kohta, et “nende karjäär on näidanud, et popmuusika ja kunst ei saa mitte ainult koos eksisteerida vaid ületada kõrgemaid muusikalisi vorme.” Päevaleht Daily Telegraph sõnas, samuti nende viimase turnee kohta, et “etendus hõlmab kõrgkultuuri, klubikultuuri, teatrit, kino, poliitilist satiiri ja meeili painutavat lasershowd”.

Ka Eesti kontserditele ei ole nad tulnud mütsiga lööma vaid on suutnud alati publikut suurejoonelise kostüümi- ja lavashowga üllatada. Meil jääb ainult oodata, mis neil sel korral varuks on.

Facebooki ürituse kontserdi jaoks leiad SIIT!

Kommentaarid puuduvad