Superstaari finalist Andreas avaldab üllatava fakti: olen käinud tulekahjusid kustutamas ja inimesi päästmas

uudised.ee

Üks kümnest ''Eesti otsib superstaari'' finalistist on 23-aastane Andreas Pall, kes on pärit Rõugest. Uurisime lähemalt, milline on tema eredaim mälestus lapsepõlvest, mida ta kõige rohkem kardab ja mis on fakt, mida laiem avalikkus tema kohta veel ei tea.  

Lapsepõlvest on Andreasel eredalt meeles päev, kui ta kolis perega Rõugesse. ’’Elasime enne seda Raplamaal ja mu vanemad teatasid üks päev, et kolime Võrru metsa, kus buss liigub ühe korra päevas. See on koht, kus ma avastasin enda jaoks ka muusika,’’ avaldas Pall.

''Olen töötanud aasta aega tuletõrjes ja olnud Pirital asendusteenistuses ning mul on olemas vabatahtliku pääste paberid. Olen käinud tulekahjusid kustutamas ja inimesi päästmas,’’ avaldab noormees endast seniteadmata fakti. Vaata kõiki vastuseid lähemalt videost.

Üks kümnest ”Eesti otsib superstaari” finalistist on 23-aastane Andreas Pall, kes on pärit Rõugest. Uurisime lähemalt, milline on tema eredaim mälestus lapsepõlvest, mida ta kõige rohkem kardab ja mis on fakt, mida laiem avalikkus tema kohta veel ei tea.  

Lapsepõlvest on Andreasel eredalt meeles päev, kui ta kolis perega Rõugesse. ’’Elasime enne seda Raplamaal ja mu vanemad teatasid üks päev, et kolime Võrru metsa, kus buss liigub ühe korra päevas. See on koht, kus ma avastasin enda jaoks ka muusika,’’ avaldas Pall.

”Olen töötanud aasta aega tuletõrjes ja olnud Pirital asendusteenistuses ning mul on olemas vabatahtliku pääste paberid. Olen käinud tulekahjusid kustutamas ja inimesi päästmas,’’ avaldab noormees endast seniteadmata fakti. Vaata kõiki vastuseid lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad