Homme
03. dets
-6...0
-8...0
Ülehomme
04. dets
-15...-3
-16...-4

Meelelahutus

Liis Lemsalu oma sünnipäeval: sel aastal on olnud minu jaoks nii häid, kui ka negatiivseid emotsioone

Foto: Buduaar
12:43 20. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Lauljatar Liis Lemsalu tähistab täna oma sünnipäeva, nimelt sai ta 29-aastaseks. Selle puhul tegi ta sotsiaalmeediasse avameelse postituse ja jagas tagasivaadet käesolevale aastale.

''Mul on täna sünnipäev ja selle puhul tahan ma teha ühe suure kummarduse enda “eelmisele” aastale! Me õpime ju iga aastaga end üha rohkem & rohkem tundma, saades tasapisi aru enda nõrkustest ja tugevustest, sealjuures püüdes jääda aina rohkem iseendaks. Aasta 2021 on olnud minu jaoks täis nii häid, kui ka negatiivseid emotsioone.. AGA kõigest sellest hoolimata, olen ma siiski praegusel hetkel, vast oma elu kõige paremas kohas. Ehk kui elu on ilus, ütle aitäh & tähista seda! Kui elu on aga raske, ütle aitäh ja kasva. Ilusat kasvamist meile kõigile, kuid kõige rohkem sellele väiksele Liisile mu sees, kes vaikselt hakkab täiskasvanuks saama,'' seisab lauljatari sõnavõtus.

Soovime kaunile Liisile omalt poolt palju õnne ja suurte unistuste täitumist!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!