Täna
03. dets
-6...0
-8...0
Homme
04. dets
-15...-3
-16...-4

Meelelahutus

Marilyn Kerro eriti sünge ennustus Eestile head ei luba: võib tulla väga palju surmasid

13:05 20. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Hinnatud selgeltnägija Marilyn Kerro pani taaskord tarokaarte ja vaatas, milline tulevik ootab Eestit ees seoses koroonaviirusega. Teadaolevalt kehtestati eile täiendavad piirangud, nii et alates tulevast esmaspäevast negatiivsest koroonatõendist enam ei piisa. See tähendab ka seda, et vaktsineerimata inimestele on piiratud ligipääs meelelahutusele. Kas Eestit ähvardab Lätile sarnane saatus?

Kerro ladus kaarte pooleks aastaks ja nägi esimese asjana uute piirangute kehtestamist. "See on noorematele meestele eriti ohtlik kuu, võib tulla väga palju surmasid. November-detsember on piirangud peal," räägib Kerro, et aastalõpp tuleb võrdlemisi sünge.

"Jaanuar, veebruar, märts on juba selline vabam. Suhteliselt vaba meile kõigile," kõneleb Kerro, et ei oska vaktsineeritud ja vaktsineerimata inimeste tulevikul vahet teha. 

Mis ootab aga ees neid, kes otsustavad end mitte vaktsineerida? "Mina ei näe, et meile hakatakse panema silte külge ja niimoodi lahtrisse panema. Ma ei näe meil sellist asja tulemas, et kui sa pole vaktsineeritud, sa ei pääse ostukeskusesse," sõnas Kerro. 

Siinkohal võib vist spekuleerida, et Kerro ennustus ei olnud päris täpne, sest juba teisipäeval väljakuulutatud piirangud sätestavad selgelt, et vaktsineerimata inimeste ligipääsu meelelahutusele piiratakse ja enam kiirteste aktsepteeritava tõendina ei arvestata. 

Vaata täpsemalt videost!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!