Täna
03. dets
-6...0
-8...0
Homme
04. dets
-15...-3
-16...-4

Meelelahutus

Superstaari finalist Alika ostaks auhinnaraha eest MacBooki: olen sellest terve elu unistanud

21:08 20. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Üks kümnest ''Eesti otsib superstaari'' finalistist on 19-aastane Alika Milova, kes on pärit Narvast, aga on kuus aastat elanud juba Tallinnas. Uurisime lähemalt, milline on tema eredaim mälestus lapsepõlvest, mida ta kõige rohkem kardab ja mis on fakt, mida laiem avalikkus tema kohta veel ei tea.  

Alika mäletab oma lapsepõlvest eredalt seda, kui ta nelja-aastasena veetis aega oma vanaisaga, kes küsis temalt kogu aeg automarke. Kui Alikal oleks võimalik olla üks päev keegi teine, siis ta oleks enda koer. ’’Mind huvitab, mis tema peas toimub. Mida ta mõtleb ja mida tahab mulle öelda,’’ räägib noor lauljatar naljatades.

Kui Alika oleks Eesti järgmine superstaar, siis võidaks ta auhinnaks ka 10 000 eurot. Ta annaks sellest kindlasti mingi osa oma vanematele. ''Samuti ostaks endale MacBooki, kuna olen sellest terve elu unistanud. Mul oleks võimalus ka uusi laule tegema hakata,'' avaldab ta. Vaata kõiki vastuseid lähemalt videost.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!