TOP 5 “Poissmeeste peo” kõige pöörasemat momenti: kaklus, seks ja kährikud!

uudised.ee

Sel sügisel jõudis TV3 ekraanile uhiuus ja eriti pöörane kohtingusaade „Poissmeeste pidu“, kus neli erinevat noormeest otsisid endale just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega suhet luua. Saadet filmiti kokku neli episoodi ja neist viimane jõuab täna ka tele-eetrisse. Toome teieni top 5 kõige pöörasemat juhtumit, mis saates aset leidsid.

1. Tanel ja Carole hüppasid juba esimeses episoodis valvsa kaamerasilma all koos linade vahele.

Kuigi esimeses saates valis Tiktoki-Taneli endale kaaslaseks Elise, siis napsas Carole ta hoopiski endale ja üheskoos jõuti lõpuks ka hotellituppa voodirõõme jagama. Hommikul pidid nii neiud kui noormehed otsustama, kas nad leidsid endale saatest kaaslase, kellega koos lahkuda. Carole tundis Taneli vastu tõsist tõmmet ja otsustas hommikul teda fuajeesse ootama jääda. Aga kas ka Tanel sama tundis?

2. Kevin jõi end saate salvestamise ajal niivõrd purju, et ta tuli võtteplatsilt eemaldada.

Kolmandas saates leidis aset energiajoogi Hustleri joomisvõistluss. Kes jõi pudeli esimesena tühjaks, see võitis nende poolt kaks massaaži. Kevin oli aga juba saate alguses liiga purjus, et võistlus ausalt lõpuni viia ja valas terve pudeli endale näkku, misjärel läks saatemeeskonna liige teda kaamerate eest kõrvaldama. Kevin tiriti hotellituppa tagasi ja enne hommikut ta sealt enam ei lahkunud. 

3. Poissmees Rainis poetas kaamera ees pisaraid, kui oma valusat lahkuminekut meenutas.

Kolmandas saates liitus uus poissmees Rainis, kes oli kurva suhteminevikuga kullakaevur. Noormees tegeles bitcoini kaevandamisega, kuid õnne armastuses tuli ta saatesse otsima. Rainis rääkis otse ja ausalt oma valusalt lõppenud suhtest läbi pisarate, kus sõber lõi ta tüdruku üle. See kõik juhtus tema enda korteris, kus sõber ja tüdruk silitasid tema silme all üksteist flirtivalt. Rainisele see muidugi ei meeldinud ja palus neil lahkuda, seejärel pani sõber ukse lukku ja hakkas Rainist hoopis kägistama.

4. Kevin ja Kalvi-Kalle unustasid kõik piirid ja läksid otse märjal spaapõrandal omavahel madistama

Teises episoodis lisandusid juba eelnevalt saates figureerinud Kevinile ja Kalvi-Kallele maalikunstnik Juhan ja metsamees Vahur. Pidu oli juba täies hoos, kui järsku võtsid asjad dramaatilise pöörde ning Kevin ja Kalvi-Kalle omavahel rüselusse sattusid. Kevin surus Kalvi-Kalle märjale spaapõrandale pikali, ent teisi osalejaid ei paistnud rüselus sugugi häirivat. Pigem vaadati neid ükskõikselt ja pilkavalt.

5. Rassism ja kährikud: Kevini kommentaarid naistele ei kannatanud kriitikat

Terve saate vältel esines Kevin uskumatute sõnavõttudega teiste osalejate suunas. Näiteks pommitas Kevin saatesse tulnud neidusid küsimusega, kas neil võiks ka näiteks teema tekkida. Kui neiud aga keelduvad, kutsub Kevin neid kährikuteks. Neljandas osas uuris Kevin kõikidelt tüdrukutelt, mis tööd nad teevad. Halba nalja üritas ta Mehhiko päritoluga Leila peal, kes ei jõudnud küsimusele vastatagi, kui juba Kevin eksis tema rahvusega ning pakkus, et ta on Aafrikas giid. See nali tekitas teistes tüdrukutes ebamugavust ja Leila parandas teda viisakalt, öeldes, et ta eksis tema rahvusega ja töötab hoopiski siseviimistlejana. Kevin aga ei vabanda ja leiab veel õigustust. Kevinini sõnul ei ole Leila Eesti nimi ja see on tema arvates suisa kole, noormees ütleb, et Eestis on ilusad nimed nagu Linda ja Kerttu. 

Kommentaarid puuduvad