Sirje Eesmaa alustab oma saatega: pakun ilusat ja head silmale ning hingele!

uudised.ee

Juba sel pühapäeval jõuab TV3 vaatajateni armastatud telesaatejuhi Sirje Eesmaa oma saade ''Pühapäev Sirjega''.

Sirje Eesmaa sõnul toob saade pühapäevaõhtusse rahulikku ja positiivset nooti loovat meeleolu. „Põnevaid külalisi on oodata stuudiosse ning lisaks läheme toredatele inimestele ka ise külla. Jagame nutikaid nõuandeid ja loome hea tuju ning loodetavasti pakub saade igale eale ja soole midagi huvitavat,“ selgitab ta.

Uue saate tegemise juures inspireerib Sirje Eesmaad kõige enam võimalus luua vaatajale positiivset fooni ning pakkuda midagi ilusat ja head silmale ja hingele.

Avasaates on külas Enn Eesmaa, samuti sõidame maale ja uurime, miks on noortel peredel seal mõnus elada – oma elust-olust pajatab end Lõuna-Eesti kuplite vahel sisse seadnud ajakirjanikepaar Manona ja Krister Paris. Ajaloolase Jaak Juske juhtimisel alustame põnevat Tallinna vanalinna tutvustavat tuuri, lisaks jagame kasulikke kodunippe ning kuuleme, mida arvavad limaelust terased lapsed ehk meie väikesed asjatundjad.

''Pühapäev Sirjega'' alustab TV3s sel pühapäeval kell 18.30.

Kommentaarid puuduvad