Eriti põletav! Liis Lemsalu avalikustas esmakordselt oma suhtestaatuse

uudised.ee

TV3 veebiportaalil käis külas Liis Lemsalu, kes vastas kümnele kõige põletavamale küsimusele tema enda kohta. Mängureeglid olid sellised, et kui Liis vastab küsimusle, saab ta ennast premeerida maiusega ja kui mitte, peab ta sööma tšillit. Mängu käigus avaldas ta meile oma suhtestaatuse ja samuti selle, mis teeb tema arvates mehe vastupandamatuks.

''Mul on olnud terve elu selline moto, et kui sa tahad hästi ja mõnusalt elada, siis tegelikult võiks olla karjäär ja pereelu tasakaalus. Kuhugi poole kaldu pole kunagi olnud, seega ma tahan, et mõlemas valdkonnas oleksid hästi,'' avaldab Liis.

Üks põletavamaid küsimusi oli see, et milline on Liis Lemsalu suhtestaatus, mille peale vastas lauljatar, et ta ei ole vallaline. Ühtlasi avaldas ta selle, mis teeb mehe vastupandamatuks ja kes on tema celebrity crush. ''Tähtis on omavaheline suhtlus ja vastupandamatuks teeb, kui klapp on hea. Jutt jookseb ja nali jookseb. Kui mees oskab lauseid ritta seada ja ta on sõnaosav, see teeb mehe vastupandamatuks,'' avaldab Liis seniteadmata faktid.

Kes on tema celebrity crush, vaata juba lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad